1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Firma's

Deze firma's zijn lid van de stuurgroep en ondersteunen deze website. De leden stuurgroep:

 • Ondersteunen alle opleidingen door CNC georganiseerd
 • Werken op adviserende basis mee aan initiatieven door CNC georganiseerd
 • Ondersteunen de 2 jaar durende opleiding postgraduaat wondzorg en weefselherstel.

Huntleigh Healthcare NV: fabricant en leverancier van decubituspreventiemateriaal. Sinds 1991 bieden wij u een compleet pakket anti-decubitusmatrassen aan, bestaande uit dynamische, statische en wisseldruksystemen. Ondertussen maken de meeste Belgische ziekenhuizen, vele RVT's en privé-patiënten gebruik van onze hulpmiddelen. Sedert 1999 zijn we ook gestart met een uitgebreid assortiment ziekenhuismeubilair bestaande uit ziekenhuisbedden, verlosbedden, spoedgevallenbrancards en onderzoekstafels.

B. Braun Medical N.V./S.A., dochteronderneming van de Duitse familieonderneming B. Braun Melsungen AG, werd opgericht in 1970. Zij ontwikkelt, commercialiseert en verdeelt hoogkwalitatieve, innoverende farmaceutische en medische producten en aanverwante diensten.

Coloplast België is leverancier van producten voor stomaverzorging, incontinentieverzorging, huidverzorging en borstprothesen.

Lohmann & Rauscher s.a. is de Belgische dochteronderneming van Lohmann & Rauscher International GmbH & Co. KG., een van de toonaangevende aanbieders van medische producten in Europa.

Tendra is het overkoepelende merk waaronder alle wondverzorgingsproducten en diensten van Mölnlycke Health Care vallen. Tendra staat garant voor een zachte wondgenezing waarbij tevens aandacht uitgaat naar het welzijn van de totale patiënt.

V

Van de redactie

 • Verpleegkundigen , podologen, artsen en studenten:  wondzorg.be en cnc kunnen niet voorzien in stalen van wondverbanden en/of folders. Gelieve u daarvoor te wenden tot de medische firma's.

  Lees meer...link  
 • Leden die toegang willen tot het ledengedeelte kunnen dat via hun mailadres en een paswoord. Ben je uw paswoord vergeten? Stuur een mail naar info@wondzorg.be .

   

Enquête

Hoe frequent bezoekt u deze site?

 

 

 

 


  Resultaten

Voor sommige PDF-bestanden hebt u Acrobat Reader nodig. U kunt dit programma gratis downloaden: www.adobe.com

This site is powered by Joomla! (All rights reserved)